Uitgelicht


De hippiade van 2022 is weer gereden. Heb jij gereden en ben jij tevreden met het behaalde resultaat, vertel het de kring en wij zullen er een mooi plaatsje voor maken op de website! Er mag een stukje tekst en een foto gemaild worden naar: wskringnob@gmail.comRobin van Vugt werd met Need for Speed WE,  met een percentage in de kur van 72.6% en 70,2%, Babants Kampioen in de klasse DE Z2. Met haar pony De Wijk’s Gaby haalde ze een 7de plaats. Daarbij behaalde ze voor beide pony´s een ticket voor het NK. Met Need For Speed WE is ze uitkomen en wist ze een 9de plaats te behalen op het NK.


Sanne Koppelaars is met Noa reserve Brabants Kampioen geworden in de klasse C-M springen, en weet op de Nederlandse Kampioenschappen weer een keurige 2e plek te behalen. Erg trots op dit duo met de zilveren plak!

Daarnaast was Sanne is met Shakyra B.R. door naar het BK waar ze 11e werd en door mocht naar het NK waar ze van de 32 deelnemers een mooie 18e plek scoort in de klasse D-M1.


Afgelopen zomer is Quincy van Zoggel met haar pas 4 jarige Nanette, Brabants Kampioen geworden in de klasse B dressuur met 71% en nadien 4e op het NK met 68%!
Jilles Timmers met zijn pony Demi-beau in de klasse Z1-Z2 categorie C, waar hij met een score van 67.5% Nederlands kampioen wordt!


Mellanie Robben is samen met haar paard Lorenzo, in de klasse L1, Brabants kampioen geworden met 71,5% en vervolgens 4de op het NK met 70,7%! 


Fenna van der Heiden, samen met haar paard Henderson, op het NK voltige (categorie B). Fenna haalt haar protocol op en komt naar buiten gerend. Ze is 4de geworden, super blij en erg trots. Deze uitslag was een droom. Henderson is pas 7 maanden in training. 


Kiki vd Wiel met Duc de D’Arbanville in de klasse D-M1. Waar zij een nette 5e plaats met 68,778% rijden.


Chantal van Lanen was met King VE Brabants kampioen in het Z1 en 5de op het NK met 68,5%.


Wietse Janssen heeft samen met Boris op de Brabantse Kampioenschappen gereden in de klasse C-B en is daar 6e geworden. Waardoor hij een plekje bemachtigd had voor het NK in Ermelo. Op het NK is hij 7e geworden met een percentage van 67,222%


Op de hippiade heeft Sanne Koppelaars samen met haar pony Noa een 3de plek behaald bij het springen in de klasse C-L!