Uitgelicht


De hippiade van 2022 is nog in volle gang! Heb jij al gereden en ben jij tevreden met het behaalde resultaat, vertel het de kring en wij zullen er een mooi plaatsje voor maken op de website! Er mag een stukje tekst en een foto gemaild worden naar: wskringnob@gmail.com
Jilles Timmers met zijn pony Demi-beau in de klasse Z1-Z2 categorie C, waar hij met een score van 67.5% Nederlands kampioen wordt!


Mellanie Robben is samen met haar paard Lorenzo, in de klasse L1, Brabants kampioen geworden met 71,5% en vervolgens 4de op het NK met 70,7%! 


Fenna van der Heiden, samen met haar paard Henderson, op het NK voltige (categorie B). Fenna haalt haar protocol op en komt naar buiten gerend. Ze is 4de geworden, super blij en erg trots. Deze uitslag was een droom. Henderson is pas 7 maanden in training. 


Kiki vd Wiel met Duc de D’Arbanville in de klasse D-M1. Waar zij een nette 5e plaats met 68,778% rijden.


Chantal van Lanen was met King VE Brabants kampioen in het Z1 en 5de op het NK met 68,5%.


Wietse Janssen heeft samen met Boris op de Brabantse Kampioenschappen gereden in de klasse C-B en is daar 6e geworden. Waardoor hij een plekje bemachtigd had voor het NK in Ermelo. Op het NK is hij 7e geworden met een percentage van 67,222%


Op de hippiade heeft Sanne Koppelaars samen met haar pony Noa een 3de plek behaald bij het springen in de klasse C-L!